fbpx

Dacă porți parfumuri de la Carolina Herrera, poți avea și rame de ochelari de la același brand

         Dacă ești pasionat de parfumurile cu note elegante și îndrăznețe, sau dacă doar pur și simplu știi ce e frumos și de calitate, atunci cu siguranță ai auzit mai ales în ultimii ani de Carolina Herrera. Gasești parfumurile ei în aproape toate mall-urile, nu-i așa?          Dar știai că aceeași Carolina Herrera are o colecție de rame de ochelari de vedere ce dă târgul pe spate?

           Și da, ochelarii de la Carolina Herrera sunt la fel de eleganți și de îndrăzneți ca și colecția ei de parfumuri. Dar înainte de a-ți explica detaliile despre rame, vreau să îți spun câteva detalii despre activitatea ei.

            María Carolina Josefina Pacanins y Niño a.k.a Carolina Herrera, este încă în viață, cel puțin acum când am publicat acest articol, are puțin peste 80 de ani și s-a născut în Caracas, Venezuela. Despre frumusețea ei și grija pe care și-o poartă nu are rost să îți mai povestesc, dă-i un search pe Google și minunează-te. A lucrat pentru Emilio Pucci ca publicist, însă pasiunea pentru tot ce este frumos a prins-o din momentele în care mergea cu bunica ei la prezentările semnate de către Balenciaga, Lanvin și Dior.

            De design vestimentar s-a apucat în urma sfaturilor și a insistențelor prietenii ei, Diana Vreeland, pe atunci editor șef la revista Vogue. De atunci și până acum a făcut creații vestimentare și a creat un nume internațional bazat pe liniile luxuriante ale unora dintre cele mai frumoase colecții ale lumii. Jacqueline Onassis, Laura Bush, Michelle Obama și Melania Trump au purtat colecții vestimetare marca Carolina Herrera.

            Și nu s-a oprit aici! Ca orice designer apreciat s-a axat și pe accesoriile vestimentare. Ochelarii de vedere Carolina Herrera sunt adevărate bijuterii și accesorii ce nu pot lipsi din garderoba unei doamne sau domnișoare. Ochelarii CH exprimă feminitate, eleganță, senzualitate și tot ce este estetic și frumos! Colecțiile de ochelari de vedere Carolina Herrera apar periodic, și găsești rame pentru ochelari de vedere și din metal, dar și din plastic, atent lucrate, colorate sau în diferire forme: rotunde, pătrate sau ochi de pisică. Poți vedea câteva modele din colecția de rame de ochelari Carolina Herrera pe care o găsești în cabinetele OPTIMIT.

            Pont: Ramele de ochelari Carolina Herrera din magazinele noastre din Iasi, Husi si Vaslui vin însoțite de toc, lavetă și de certificate de garanție și de autenticitate!

            Îndrăznește!