fbpx
Lentile filtru calculator

Lentile cu filtru pentru calculator cu 43% reducere!

Lentile filtru calculator   Lentilele cu filtru pentru calculator PC Perfalit cu tratament antireflex Supersin au 43% reducere.

De ce sunteti obositi dupa folosirea indelungata a calculatorului?

    Pentru ca uitam sa clipim!!! Utilizarea calculatorului pe perioade lungi are ca rezultat asa numitul efect de ochi uscat ce se manifesta prin senzatii de mancarime, roseata, arsuri ale ochilor, privire incetosata. Filtrele pentru calculator PC Perfalit oferite de Rodenstock sunt un sistem revolutionar de lentile ce maresc contrastul dintre culori. Sistemul de receptionare a informatiei vizuale a ochiului este facilitat de acest contrast marit, ochiul devine mult mai relax, iar dumneavoastra veti fi mai odihnit si veti putea lucra o perioada indelungata  in fata monitorului.

culori PC rodenstock       Puteti alege din cinci culori disponibile: maro, verde, albastru, rose, orange; toate cele 5 culori fiind nuante placute, odihnitoare, moderne.

Filtru de calculator este recomandat sa fie realizat impreuna cu tratamentul antireflex Supersin ce ofera o imagine clara prin eliminarea reflexiilor din lentile. Se realizeaza astfel o buna acuitate vizuala, o perceptie corecta a culorilor si o imagine mai relaxata. De asemenea tratamentul antireflex Supersin de la Rodenstock  datorita tratamentelor de durificare confera lentilelor o rezistenta marita in timp la zgarieturi si o curatare mai facila a ochelarului.