fbpx

Vă suntem alături când aveți nevoie!

BINE AI VENIT LA OPTIMIT

Servicii Optice Complete

Suntem o echipă cu peste 30 de ani de experiență în optică. Suntem pasionați de măsurătorile optometrice de mare precizie, montajul de calitate și obținerea vederii optime. Ne folosim de expertiza amănunțită și avem focusul direcționat pe mulțumirea clientului, adică a dumneavoastră.

Vă așteptăm să ne treceți pragul pentru o măsurătoare optometrică de cea mai mare acuratețe, individualizată după trăsăturile oculare specifice. Vă garantăm produse de calitate, asistență profesională în alegerea acestora și garanțiile aferente.

Îngrijiți-vă vederea și veniți la Optimit!

Play Video
LUCRĂM CU ULTIMELE TEHNOLOGII

La Optimit veți beneficia de calitate, seriozitate și pasiune în tot ceea ce oferim. Experiența și profesionalismul nostru sunt în avantajul dumneavoastră.

Standardul nostru în măsurătorile optometrice este repezentat de DNEye Scanner 2+, un aparat performant, ce măsoară toate imperfecțiunile de la nivelul ochiului și oferă măsurători de mare acuratețe. Cu acest aparat putem recomanda cu încredere o lentilă individualizată, superioară celor deja existente.

DNEye Scanner 2+ este disponibil doar în magazinele Optimit, pe zona Moldovei.

Nu v-ați convins? Atunci vă invităm în magazinele noastre din Iași, Vaslui sau Huși. Noi suntem profesioniștii vederii!

SCURT ISTORIC

10 000

clienți multumiți / an

+30

ani de experiență

100%

echipă pregatită

5

cabinete deschise

Activitatea personală în domeniul opticii aplicate și a opticii medicale, începe în anul 1975. Optician activ în cadrul societății IOR București, cu aport în fabricarea părții optice (obiective, teleobiective) pentru aparatele fotografice Pentakon, renumite la vremea respectivă, produse de Republica Democrată Germană, parte componentă a Germaniei de azi.

Sunt unul din puținii care au trecut prin toate etapele fabricației tehnologice, de la operația de frezare la raza până la depunerea de tratamente antireflex prin bombardare în vid.

În 1984, merg ca specialist la Optica Timișoara, unde am avut un aport hotărâtor în depunerea tratamentelor antireflex, oglinzi și semioglinzi în vid, atât în montarea utilajelor cât și în efectuarea primelor probe tehnologice! Schimbările anului 1989 mă găsesc în fruntea acestui atelier, cu rezultate profesionale deosebite. Fiind doar o piesa într-un angrenaj ce urma să se blocheze, am înteles asta și am trecut în domeniul opticii medicale.

Pe acest nou traseu profesional am activat într-o firmă particulară, ca într-un final să înființez Optimit, montând ochelari manual și doar cu lentile de sticlă.
Evoluțiile în domeniu, apariția aparatelor performante și înființarea primei scoli de optometrie nu m-au lăsat indiferent.

Fac parte din prima generație de optometriști din România, ca o completare a unui traseu profesional de excepție și practic și pe această latură, cu succes!

Acum, după 30 ani, Optimit este în frunte cu un personal bine pregătit și atent la nevoile dumneavoastră, tehnologia de ultimă generație de care dispunem, produse de cea mai bună calitate și colaboratori serioși!

Am plecat pe principiul ca omul sfințește locul, și dacă îți faci treaba corect, cu dăruire și onestitate, vor apărea rezultatele și s-a dovedit o gândire corectă!

Mihăiță Dumitru

fondator și administrator Optimit

Ce spun clienții despre noi

"Ne-ați îndrumat sã alegem ce e mai potrivit pentru vederea noastrã! Profesionalişti şi la obiect! Mulțumim!"
Bucur Anabelle Dennis
"Mi-am făcut 2 perechi de ochelari și sunt foarte mulțumită de calitatea lor dar și de amabilitatea personalului !!!!"
Cristina Tanasa
"Aici am găsit de toate: profesionalism, voie bună, tenacitate și meticulozitate!"
Marina Muraru
LOCAȚII

Unde ne găsiți

optica iasi

IAȘI 1

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 10:00 – 13:00
Duminică: Închis

optica iasi

IAȘI 2

Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 13:00
Duminică: Închis

optica iasi

IAȘI 3

Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

optica vaslui

VASLUI

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 9:00 – 12:00
Duminică: Închis

optica husi

HUȘI

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 9:00 – 12:00
Duminică: Închis