fbpx

Ochelari de Vedere Personalizați și Consultații Gratuite – Vezi Mai Clar cu OPTIMIT

De ce Ochelari de Vedere OPTIMIT

Bine ai venit în lumea ochelarilor de vedere, unde calitatea, designul și stilul se împletesc armonios pentru a-ți oferi cea mai bună experiență vizuală.

Ochelarii de vedere nu sunt doar un instrument optic, sunt o investiție în sănătatea ochilor tăi și, da, sunt și o declarație de stil.

La noi, nu doar că găsești o gamă diversificată de ochelari de vedere, dar beneficiezi și de consultație gratuită și experiență profesională vastă pentru a-ți asigura o vedere clară și confortabilă. Oferim ochelari de vedere pentru femei si pentru barbati datorita gamei diverse de rame.

Indiferent că ești în căutare de stil clasic sau modern, sau preferi un design modern și inovator, te asigurăm că vei găsi perechea perfectă care să sublinieze personalitatea ta. Descoperă tipurile de ochelari de vedere pentru femei, barbati sau copii, cu rame metalice, din titan sau din acetat:

– ochelari de vedere rotunzi, pătrați sau alte forme hexagonale

– ochelari de vedere clip on

– ochelari de vedere cu lentile fotocromatice

      – ochelari cu lentile progresive

Te așteptăm cu branduri de ochelari renumite precum Dolce & Gabbana, Versace, Ray-Ban, Armani, Vogue sau Guess. Toate sunt alese cu grijă pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

În plus, beneficiezi de oferte exclusive și reduceri speciale la achiziția ochelarilor de vedere.

Experiență Profesională

Cu OPTIMIT, ești în mâini sigure. Echipa noastră de specialiști aduce o experiență vastă și suntem aici nu doar să furnizăm ochelari, ci să îți oferim o soluție optică personalizată, adaptată nevoilor tale specifice.

Aparatură Modernă și Tehnologie Avansată disponibilă doar la OPTIMIT

Investim în tehnologie de vârf pentru a asigura măsurători precise și o experiență optică de excepție. Lentilele noastre sunt create cu cea mai mare precizie, exact pe dioptriile tale, cu ajutorul dispozitivului performant DNEye scanner 2+, ce măsoară toate imperfecțiunile de la nivelul ochiului și oferă măsurători de mare acuratețe.

Consultație Optometrică Gratuită

La OPTIMIT, beneficiezi de consultații optometrice gratuite, unde specialiștii noștri vor analiza și înțelege nevoile tale pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de vedere. Îți vom ghida pașii în alegerea ochelarilor potriviți, luând în considerare trăsăturile oculare specifice și aspecte precum forma feței, stilul de viață.

Servicii de Montaj Profesional

Montajul ochelarilor este pentru noi o artă à la OPTIMIT. Echipa noastră se asigură că fiecare pereche de ochelari este montată corect și precis pentru a-ți oferi confortul optim și performanța vizuală dorită. Punem la dispoziție un serviciu de montaj excepțional, realizat cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație pe care le avem la dispoziție.

Unde ne găsiți

optica iasi

IAȘI 1

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 10:00 – 13:00
Duminică: Închis

optica iasi

IAȘI 2

Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 13:00
Duminică: Închis

optica iasi

IAȘI 3

Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

optica vaslui

VASLUI

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 9:00 – 12:00
Duminică: Închis

optica husi

HUȘI

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
Sâmbătă: 9:00 – 12:00
Duminică: Închis