fbpx

Rame ochelari Dolce&Gabbana DG3335 501

ochelari Dolce&Gabbana

Știm deja, Dolce&Gabbana a luat mințile celor ce vor să fie în pas cu moda, iar asta se întâmplă tocmai din 1985, de când a luat ființă compania. E ușor să ne dăm seama unde, pe fiecare ramă de ochelari Dolce&Gabbana autentică, găsim și Made in Italy, în Milano mai exact.

La baza companiei de succes ce produce bunuri de o calitate superioară stau Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

            Nu găsești in orice optică in Iasi  rame de ochelari Dolce&Gabbana autentice. La OPTIMIT ramele de ochelari Dolce&Gabbana vin însoțite de toc, lavetă, certificate de autenticitate și de garanție. OPTIMIT este partener autorizat.

            În cele de mai jos îți vom povesti despre râvnitul model de ramă de ochelari de vedere Dolce&Gabbana DG3335 501. Rama în acest caz este un accesoriu ce nu ar trebui să lipsească din garderoba celor ce pun preț pe ochelarii de vedere de bună calitate. Este o ramă din acetat de cea mai bună calitate obtinut din fibre de bumbac, de aceia ochelarii tăi vor fi mai flexibili. Logo-ul îl găsim pe brațele ramei de ochelari și este placat cu auriu, pentru a oferi un plus de eleganță. Forma anoului, adica a ramei în partea din față este ușor ovală, iar brațele urmăresc o linie dreaptă, fără colțuri sau accesorii suplimentare. Terminațiile brațelor nu sunt drepte și sportive, ci ușor  ajustate și curbate, pentru o fixare cât mai estetică a ramei de ochelari pe față.

         Dacă și tu apreciezi calitatea și bunul gust, dacă ai un stil de viață activ și apreciezi versatilitatea, te așteptăm în cabinetele de optica OPTIMIT din Iași, Huși și Vaslui să probezi ce vrei tu, cât vrei tu! Ai de unde alege, peste 3000 de rame disponibile în fiecare cabinet.

       P.S. Consultațiile sunt gratuite și se fac cu cel mai performant autorefractometru din zona Moldovei. Cum ar fi să îți facem o  analiza a ochilor în aproximativ 7000 de puncte?

rame de ochelari Dolce&Gabbana 2