fbpx

Laveta anti-aburire FogFree

antiaburire

         Pe timp de iarna poate fi foarte suparator sa ai tot timpul lentilele aburite. Intrii in magazin si trebuie sa astepti cateva minute pana se dezaburesc ochelarii sau esti obligat sa ii scoti de la ochi si nu mai ai vedere perfecta. Aburirea lentilelor este cauzata de schimbarea brusca de temperatura si poate aparea si atunci cand gatiti ceva in bucatarie sau atunci cand faceti sport.

      fogfree Solutia pe care v-o propunem noi este o laveta antiaburire realizata de Rodenstock. Special conceputa pentru o utilizare facila aceasta laveta creeaza un strat superficial la nivelul suprafetei lentilei astfel incat ochelarii dumneavoastra nu mai aburesc si va bucurati de o vedere perfecta si iarna cand intrati din exterior intr-o incapere incalzita.

   Desi laveta functioneaza pe orice tip de tratament antireflex este recomandabil pentru rezultate maxime sa aveti pe lentile tratament antireflex premium cu proprietati hidrofobe foarte bune.

Pentru aplicarea stratului antiaburire doar suflati deasupra lentilelor pe ambele parti, dupa care stergeti-le cu grija timp de 10-15 secunde.Păstraţi laveta în pachetul original pentru folosirea ulterioară. O lavetă FogFree poate fi reutilizată de 20 de ori. După folosire spălaţi mâinile.