fbpx
hoya Hi-vision longlife

Hoya Hi-vision Longlife, unul dintre cele mai bune tratamente antireflex!

hoya Hi-vision longlife       Care sunt cele mai mari neplaceri cu care va confruntati atunci cand purtati ochelari? Se murdaresc repede? Nu se curata usor? Raman pete de grasime pe lentile? Sau si mai deranjant este faptul ca lentilele de pe ochelarii de vedere s-au zgariat foarte repede si nu mai sunt confortabile?

     Va prezentam o lentila care elimina toate aceste inconveniente, o lentila cu un tratament antireflex extrem de rezistent la zgarieturi incat are o garantie de 3 ani de zile. Hoya Hi-Vision Longlife este cel mai bun tratament antireflex oferit de Hoya cu proprietati foarte bune anti-zgariere, antistatic, hidrofob si oleofob. Acest tratament antireflex se dezabureste mai repede si ramane curat mai mult timp, iar lentilele dumneavoastra sunt mai durabile.

    Lentilele cu tratament antireflex Hoya Hi-Vision Longlife sunt disponibile pe orice material, atat in combinatie cu tratamente fotocromice cat si cu cel mai performant filtru pentru calculator BlueControl.

    In magazinele noastre puteti cumpara aceste lentile cu tratament antireflex Hoya Hi-Vision Longlife cu o reducere de 30% pana la sfarsitul anului pentru dioptriile de stoc.